Nya Zeeland

View listings

nya-zeeland.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Nya Zeeland

Fastigheter till salu i Nya Zeeland

Nya Zeeland ligger sydväst om Stilla havet och består av två huvudöar som bildas av vulkanernas och glaciationernas inverkan. Huvudstaden Wellington på norra ön är hem till Te Papa Tongarewa, det stora nationalmuseet.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Nya Zeeland har regeringen nyligen antagit en lag som hindrar utlänningar från att köpa ett hus på den orörda oceaniska ön.

Om inte invånare, australier eller singaporeanare (med vilka det finns ett fritt marknadsavtal) kommer fastighetsmarknaden endast att ha begränsad tillgång till utlänningar som drömmer om tillflykt i den vilda naturen i landet som inspirerade filmanpassningarna av Tolkiens romaner . Detta är dock ett stopp som

påverkar främst de superrika kineserna och amerikanerna, de mest intresserade av att köpa en fastighet till salu i Nya Zeeland.

På tio år, i Nya Zeeland, har huspriserna ökat med 60% (med toppar + 100% i huvudstaden), hand i hand med nedgången hos lokala ägare jämfört med utlänningar. De väger dock bara 3% av marknaden och är främst intresserade av att köpa ny fastighet till salu i Nya Zeeland.

Mot stigningen i fastighetspriserna spelade dock åtstramningen av bankkrediterna som gjordes förra året också sin roll: i juli var prisnivån 1,8% lägre än föregående månad.

Genomsnittsvärdet för fastigheter i Auckland har ökat med bara 0,6% under året. Dessutom tog de rikstäckande fastigheterna i genomsnitt mer än en dag att sälja jämfört med förra året, vilket tyder på att efterfrågan faktiskt minskar.

Å andra sidan har fastighetspriserna i alla andra regioner i Nya Zeeland ökat i mycket högre takt, och vissa faktorer tyder på att 2018 kan se att fastighetsmarknaden fortsätter sin starka tillväxt.

Nya Zeeland är ett byte av brist på bostadsförsörjning som allmänt betraktas som en av drivkrafterna för prishöjningar. Dataprognoser tyder dock på att det kan börja förändras 2018.

Trots detta kommer det otillräckliga leveransproblemet inte att lösas efter ett bra år, vilket innebär att dessa byggnadsnivåer kommer att fortsätta fram till 2019 och därefter.

Kanske inte överraskande var Queenstown den främsta destinationen som folk skulle ha valt att bo här och köpa en fastighet till salu i Nya Zeeland. Queenstown är en fantastisk plats. Det är en destination året runt med extraordinära utomhusaktiviteter under sommarmånaderna och skidåkning i världsklass på vintern.

Huspriserna är höga, nyligen överträffade Auckland som det högsta i landet, så du kanske måste bo i en av förorterna, men det är ganska vackert, utsikten är fantastisk i hela regionen Otago.

Queenstown förtjänar sin plats högst upp på vår lista över de bästa platserna att bo i Nya Zeeland.

På nummer två på vår lista för att se fastigheter till salu i Nya Zeeland ligger Napier. Beläget i hjärtat av Hawke's Bay, är Napier en underbar plats för dig själv om du planerar en överföring till Nya Zeeland. Levnadskostnaderna i Napier är mycket lägre än i större städer som Auckland, Wellington och Queenstown, vilket gör det till ett intressant förslag.

Om du letar efter en lite annan plats är Rotorua definitivt en av de bästa platserna att bo och söker efter en fastighet till salu i Nya Zeeland. Det är en turist hotspot som innebär många jobb. Det är också en destination året runt på grund av de geotermiska attraktionerna som staden är mest känd för och vilket innebär att många besökare strömmar hit under vintermånaderna.

Rotorua har ett centralt läge på Nordön som gör det super tillgängligt.

  •  
    Flytta till Nya Zeeland. Expatriate och bo i Nya Zeeland

      En av de länder som alltid har väckt en obestridd fascination, särskilt i västvärlden, Nya Zeeland, verkar ha blivit en drömplats de senaste åren, särskilt för den nya generationen. Faktum är att många är de unga som, på jakten på förmögenhet, bestämmer sig för att radikalt förändra sina liv ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Mer information inom real.baumanagement@bluewin.ch
Cod. 18895

Försäljning Lantgård, Nya Zeeland, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd, Whitianga

8,391,974.13SEK
Försäljning
Lantgård

460 m²
Förteckning över lösöre, på begäran, för många att nämna, men inkluderar hög zon van, traktor, spa-pool, etc. För den ultimata livsstilen med inkomst...
UNAVAILABLE
Cod. 17102

Försäljning Lantgård, Nya Zeeland, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

9,528,992.95SEK
Försäljning
Lantgård

809 m²
Hem & inkomst + SYNPUNKTER av borgmästare ISLAND 218 Rangi Avenue 4 sovrum Husstorlek 515 m2 Trippel garage Ref 5998 $ 1.475.000 SEK 809m ² Lan...
UNAVAILABLE
Cod. 14825

Försäljning Lantgård, Nya Zeeland, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

10,875,293.57SEK
Försäljning
Lantgård

460 m²
Bedövning 2 våningar renoverad Kauri villa med linda runt verandor, i vackra etablerade grunder. 7 minuter från den populära turistorten Whitianga, me...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

Försäljning Övrigt (Bostäder), Nya Zeeland, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

3,004,055.40SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

126 m²
Var kan man hitta ett hus & Mark paket med mindre underhåll och inga gräsmattor att göra? ... Det är faktiskt prisvärd? ... Det är i ett lugnt läg...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

Försäljning Hus, Nya Zeeland, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

3,901,157.41SEK
Försäljning
Hus

520 m²
Med byggkostnaderna beräknas öka under de närmaste månaderna det här är en alltmer sällsynt tillfälle att köpa en kvalitet byggd helt nytt hem redan a...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB